Afdruk

Informatieplicht volgens §5 E-Commerce Act, §14 Company Code, §63 Industrial Code en informatieplicht volgens §25 Media Act.

Op deze website zijn de algemene voorwaarden van recoveriX Doetinchem van toepassing.

Gegevens contactpersoon

Mr. Stephan van Lunzen
Adres
: Edisonstraat 84, 7006 RE Doetinchem
Telefoon: +31 (0651) 871 759
E-mail: svanlunzen@recoverix.nl

Geschillenbeslechting in de EU

Overeenkomstig de verordening betreffende online geschillenbeslechting in consumentenkwesties (ODR-verordening) willen wij u informeren over het platform voor online geschillenbeslechting (OS-platform). Consumenten hebben de mogelijkheid om klachten in te dienen bij het online-platform voor geschillenbeslechting van de Europese Commissie op http://ec.europa.eu/odr. U vindt de nodige contactgegevens hiervoor hierboven in ons impressum.

Wij willen er echter op wijzen dat wij niet bereid of verplicht zijn om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website

Wij ontwikkelen de inhoud van deze website voortdurend en streven ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van alle inhoud op deze website, vooral niet voor de inhoud die door derden wordt verstrekt.

Als u een problematische of illegale inhoud opmerkt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Aansprakelijkheid voor links op deze website

Onze website bevat links naar andere websites voor de inhoud waarvan wij niet verantwoordelijk zijn.

Als u illegale links op onze website opmerkt, neem dan contact met ons op, u vindt de contactgegevens in het impressum.

Copyright

Alle inhoud van deze website (afbeeldingen, foto’s, teksten, video’s) valt onder het auteursrecht. Indien nodig zullen wij het ongeoorloofd gebruik van delen van de inhoud van onze site juridisch vervolgen.

Als u op deze website inhoud aantreft die het auteursrecht schendt, neem dan contact met ons op.

Afbeeldingscredits

De afbeeldingen, foto’s en grafieken op deze website worden door het auteursrecht beschermd. De beeldrechten berusten bij de volgende fotografen en bedrijven: g.tec medical engineering GmbH, Shutterstock, Adobe Stock;

Privacybeleid

Informatie over gegevensbescherming vindt u op onze subpagina Privacybeleid.